Vul uw gegevens in om een kopie van het voorbeeldrapport te ontvangen.

Het voorbeeldrapport wordt automatisch per email verzonden

E-mail verstuurd!

De meest geavanceerde Talent Analytics instrumenten.

Uw 'ideale werknemer' in beeld

Zyvo heeft een aantal zeer krachtige algoritmen ontwikkeld waardoor het voorspellen van werkprestaties en verloop niet langer berust op toeval. U krijgt een voorspelling (in procenten) van de succeskansen van een kandidaat.

Voorspel werkprestaties

Predictive HR kan worden ingezet voor effectief talentmanagement, door de eigenschappen van succesvolle medewerkers nauwkeurig in kaart te brengen. De uitkomsten die uit dit proces naar voren komen, kunt u op verschillende manieren inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het effectief selecteren van toekomstige succesvolle werknemers op basis van de 'ideale werknemer'. Of gebruik de resultaten om te zien waarop huidige werknemers zich meer zouden moeten/kunnen ontwikkelen.

Voorspel verloop

Het vasthouden van talent is tegenwoordig voor de meeste organisaties een grote uitdaging. In dit geval kunt u Predictive Analytics als een strategisch instrument inzetten, om zo op de juiste manier te anticiperen op eventuele risico's. Op basis van feiten uit het verleden, gevonden patronen en modellen, kunt u uitspraken doen over gedrag en risico's in de toekomst.

Voor alle organisaties

Het proces waarbij Zyvo alle gegevens en data tot een voorspellend algoritme verwerkt, berust deels op maatwerk en deels op de 'Zyvo HR Analytics Box'. We gaan specifiek uit van de succescriteria binnen uw organisatie. De Zyvo HR Analytics box zorgt ervoor dat u gegevens snel en accuraat geanalyseerd kunnen worden. Hierdoor is talent analytics nu voor zowel grote organisaties als het MKB beschikbaar.

Waarom predictive HR?

  • Praktische benadering

  • Beproefde wetenschappelijke aanpak

  • Maatwerk

  • Betaalbaar

Advies op maat?

Voor meer informatie of advies op maat bel ons op 088-166 0 500. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

neem Contact op