Vul uw gegevens in om een kopie van het voorbeeldrapport te ontvangen.

Het voorbeeldrapport wordt automatisch per email verzonden

E-mail verstuurd!

Stel scherpe vragen.

Ga de diepte in tijdens een sollicitatiegesprek

Een gemiddeld sollicitatiegesprek gaat veelal te weinig de diepte in. Het gesprek komt vaak niet veel verder dan 'sterke en zwakke punten'. En natuurlijk, iedere sollicitant is optimistisch, maar zijn dit echt zijn/haar sterke en zwakke punten? Waar zijn de bewijzen en waar kunt u het beste op inzoomen tijdens het vervolggesprek? Kortom, een interviewer heeft meer munitie nodig om mee te schieten.

Om te bepalen of de sollicitant aan de verwachtingen van uw organisatie gaat voldoen, zult u echt de diepte in moeten tijdens het selectie-interview. Alleen door hele gerichte en scherpe vragen te stellen, krijgt u een goed beeld van de competenties van de sollicitant. De uitslagen van het online selectie-assessment van Zyvo dienen als basis voor het selectiegesprek. U gaat hiermee gericht het sollicitatiegesprek in.

Wat voor type is de sollicitant? Stel specifieke vragen over de vaardigheden, attitude, persoonskenmerken en communicatiestijl van de kandidaat. Krijg een compleet beeld, want alleen zo kunt u de juiste kandidaat er tussenuit halen!

Waarom Zyvo? Selectie Assessment

  • Eenvoudig in gebruik

  • Koppeling met uw eigen competenties

  • Rapporten in uw eigen look en feel

  • Gevalideerd door Universiteit Twente

Advies op maat?

Voor meer informatie of advies op maat bel ons op 088-166 0 500. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

neem Contact op